Dutch PR Group zoekt ervaren PR consultants

11 MAART 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
De Dutch PR Group is op zoek naar gedreven, ervaren en commerciële PR consultants voor uiteenlopende opdrachtgevers. De PR consultants hebben naast een persoonlijk uitgebreid medianetwerk tevens de nodige opleiding en ervaring binnen het communicatievak en volgen de trends en ontwikkelingen hiervan op de voet. De PR consultants zijn flexibel ingesteld en gewend om zelfstandig te functioneren in teamverband.

De consultants van de Dutch PR Group werken dagelijks aan het bouwen aan vertrouwen. Onder dit motto wordt namens de opdrachtgevers de dialoog met alle relevante doelgroepen aangegaan en onderhouden. Naast hun persoonlijke medianetwerk hebben de consultants van de Dutch PR Group de beschikking over geavanceerde ondersteunende middelen om hun kennis en ervaring zo effectief mogelijk in te zetten. De Dutch PR Group biedt haar opdrachtgevers een breed pallet aan services en ondersteunt diverse reclame-, communicatieadvies- en PR-bureaus met specialistische kennis, waaronder reputatiemanagement, corporate communicatie, branding en public affairs. 

De consultants van de Dutch PR Group zijn creatief in zowel strategie- als conceptontwikkeling en bijzonder resultaatgericht. Met hun passie voor het communicatievak vormen zij de spil in hun eigen netwerk van mediarelaties en gaan zij iedere uitdaging aan!

Functie-eisen

  • Full time dienstverband (40 uur)
  • HBO of WO diploma
  • Minimaal vijf jaar werkervaring in communicatie of PR
  • Uitgebreid persoonlijk netwerk aan mediarelaties
  • Kennis van en ervaring in online communicatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en herken je jezelf in dit profiel? Stuur je CV en motivatie voor 1 april naar Wencke Fassbender via wencke.fassbender@dutchprgroup.com of neem telefonisch contact op via 020 - 320 99 54.

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld en als bijzonder hinderlijk ervaren. 

Contactpersonen
Download PDF
Download PDF