Dutch PR Group

Nieuwsbrief April 2015

Graag delen wij in deze nieuwsbrief enkele voor u wellicht relevante en interessante wetenswaardigheden over relaties van de Dutch PR Group. Iedere dag weer werken wij met bijzonder veel plezier aan uiteenlopende activiteiten van onze opdrachtgevers. Hun vertrouwen in ons team en in de kwaliteit van onze dienstverlening stimuleert ons om hen continu te blijven verrassen met diverse creatieve en resultaatgerichte initiatieven.

Bart Maussen                     Wencke Fassbender

Bekendmaking Finalisten Familiebedrijven Award 2015
Afgelopen maandag maakte de door John Fentener van Vlissingen opgerichte Stichting Familie Onderneming bekend welke vijf finalisten meedingen naar de Familiebedrijven Award voor het jaar 2015. De finalisten zijn:

• Walraven uit Mijdrecht
• Enza Zaden uit Enkhuizen
• Nolet Distellery uit Schiedam
• De Heus Diervoeders uit Ede
• Barenbrug Groep uit Nijmegen

Woensdag 24 juni a.s. zal tijdens een feestelijke uitreiking bekend worden gemaakt welk familiebedrijf de Familiebedrijven Award 2015 wint.

Koningsbal 26 april
Aankomende Koningsnacht wordt een heus Koningsbal georganiseerd in Sofitel Legend the Grand Amsterdam en het Haagse Hotel des Indes. Op Koningsnacht - 26 april a.s. - wordt in beide hotels een feest met grootse allure gegeven. Tijdens deze royale feestavonden wordt in Roaring Twenties stijl de verjaardag van de Koning gevierd met speciale aandacht voor Stichting Diabetes Onderzoek Nederland. Heeft u nog geen plannen voor Koningsnacht? Wij bevelen u het Koningsbal van harte aan. 

Hoe recruiter SIRE Life Sciences vakspecialisten verleidt
Een topsector vraagt om een speciale vorm van recruitment. De snelgroeiende sector Life Sciences werd tijdig gesignaleerd door de in 2012 opgerichte recruitmentorganisatie SIRE Life Sciences. Oprichters Jan-Willem Broekhoven en Jordy Stravers hanteren een verrassende en ongebruikelijke aanpak. Zo ontvangen de twee recruiters geen opdrachten van bedrijven om vervolgens passende vakspecialisten te rekruteren, maar juist andersom. Met deze vernieuwende vorm van werving, ‘reversed’ recruitment, wordt vanuit de vakspecialisten en hun capaciteiten gedacht.

De Wakkere Muis schenkt 600 boeken aan Stichting Kind in Asielzoekerscentrum
Maar liefst 600 Geronimo Stilton boeken zijn, namens uitgeverij De Wakkere Muis, door de Dutch PR Group geschonken aan Werkgroep Kind in Asielzoekerscentrum. Deze organisatie richt zich op het verbeteren van de situatie van kinderen in asielzoekerscentra. Het overgrote deel van de boeken zijn als cadeau uitgedeeld aan kinderen, en bieden zo een meer dan leuke manier om de Nederlandse taal te leren. De overige boeken zijn in de schoolbibliotheek geplaatst, zodat iedereen er leesplezier van heeft.

Unieke lancering men's underwear Bonne Clé
Op 16 april vindt in het elegante vijfsterrenhotel The Dylan te Amsterdam de lancering plaats van het men's underwear merk Bonne Clé. Initiatiefneemster Burcin Kokmeijer – Dagli zal tussen 12.00 en 14.00 uur haar eerste (Black & White) collectie presenteren. In een feestelijke en sexy ambiance zijn de luxe en comfortabele boxers en shirts een must see voor iedere man die geniet van de mooie dingen in het leven! De lancering is vrij toegankelijk voor publicerende pers. Aanmelden via wencke@salonwaldorf.com.

Innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid: de Amsterdam Business Award 2015
Uit tientallen inzendingen heeft de jury A-Point, ENOT en Kesbeke genomineerd voor de Amsterdam Business Award 2015. De zesde editie van de award zal tijdens een groot galadiner op 28 mei in NH Grand Hotel Krasnapolsky aan de winnende ondernemer worden uitgereikt. Ook de meest beeldbepalende cultureel ondernemer en een voor de stad belangrijk internationaal bedrijf worden tijdens het ondernemersgala onderscheiden. Bart Maussen heeft namens de Dutch PR Group zitting in de jury van de Amsterdam Business Award.

Even voorstellen...
Mirte Korenhof is sinds januari 2015 werkzaam als Account Executive bij de Dutch PR Group. Tijdens haar Research Master Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam heeft zij veel kennis opgedaan op het gebied van marketing en communicatie, die ze bij de Dutch PR Group in praktijk brengt. Tijdens haar studie ontdekte zij haar voorliefde voor public relations: "Ik ben geïntrigeerd door het tot in detail willen begrijpen van de klant, diens behoeften en diens publiek, en dat is nu juist wat PR omvat."

              


                         

Download PDF
Download PDF