Dutch PR Group

Nieuwsbrief September 2015

“  Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning„ Albert Einstein

Na een mooie zomer met bijzondere evenementen als de uitreiking van de Familiebedrijven Award 2015, de opening van het Martha Flora Huis in Maastricht en een succesvolle 23e editie van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is het nu weer tijd om vooruit te kijken.

De Dutch PR Group is gespecialiseerd in Storytelling. Dit behelst het stellen van vragen en het op het juiste moment antwoord geven waardoor reputaties worden gebouwd, uitgebouwd en beschermd. Dat is een belangrijke kern van onze business. Wij zijn ervan overtuigd dat het bouwen aan vertrouwen in bedrijven, organisaties en hun merken een continu aangelegenheid is en de volle aandacht van beslissers vereist. Met de integratie van social media en de introductie van vele online communicatietools is ons medialandschap voorgoed veranderd en zullen wij ons moeten wapenen tegen de gevaren die dit tijdperk met zich meebrengt. De Dutch PR Group en de aan haar gelieerde bureaus monitoren hun opdrachtgevers continu en signaleren tijdig wanneer ingrijpen noodzakelijk is. Om reputatieschade te voorkomen en om het vertrouwen in het met veel middelen, tijd, aandacht en energie zorgvuldig opgebouwde imago te behouden en juist te vergroten. Wij houden u in de komende nieuwsbrieven op de hoogte over de ontwikkelingen in dit specifieke vakgebied.

De ontwikkelingen binnen de Dutch PR Group volgen elkaar op de voet. Graag wil ik u informeren over de benoeming van Wencke Fassbender tot Managing Director van de Dutch PR Group. Per 1 september jl. geeft zij leiding aan de organisatie met bij haar aangesloten bureaus en zal zij deze verder ontwikkelen en uitbouwen. Uiteraard blijf ik persoonlijk nauw betrokken bij al uw positioneringsvraagstukken, crisiscommunicatietrajecten en woordvoering. De resterende tijd zal ik aanwenden voor de internationale uitrol van de Dutch PR Group.

Bart Maussen

N.B. Tot onze spijt zijn de uitschrijvingen voor deze nieuwsbrief door een technische storing gedurende een langere periode niet geregistreerd. Wilt u zich alsnog afmelden voor de nieuwsbrief? klikt u dan op de Unsubscribe link in de begeleidende e-mail.

In het nieuws: Social Media als groot medium
Uit het Nationale Social Media Onderzoek 2015 blijkt dat traditionele grote platformen groot blijven. Vooral jongeren blijven actief op Facebook. Voor Twitter is een andere trend waarneembaar; hoewel het gebruik over de gehele linie licht is gestegen, neemt het dagelijks gebruik af. Nieuwe sociale media platformen winnen terrein. Zo stijgt Google+ als grote nieuwkomer. Hoewel alle bevolkingslagen zich op social media begeven, zijn zorgen om privacy nog steeds aan de orde.

Koninklijke De Heus is Familiebedrijf van het Jaar 2015
Familiebedrijf Koninklijke De Heus uit Ede is verkozen tot ‘Familiebedrijf van het Jaar 2015’. De broers Co en Koen de Heus namen de prijs in ontvangst tijdens de uitreiking van de Familiebedrijven Award 2015 in De Nieuwe Kerk te Den Haag. Jaarlijks wordt deze prijs uitgeloofd door de Stichting Familie Onderneming om het belang van familiebedrijven voor de Nederlandse economie te onderstrepen.

Martha Flora in Maastricht en in het onderwijs
Martha Flora opende deze zomer haar vijfde locatie in Nederland. De aanbieder van particuliere dementiezorg heeft in de aanloop naar de opening van de nieuwe locatie in Maastricht, een unieke pop-up locatie geopend in deze provinciale hoofdstad. Daarnaast introduceert Martha Flora haar innovatieve dementie-zorgopleiding Hippocampus. In deze leeromgeving met vooruitstrevende benadering en innovatieve onderwijsmethodes leren professionals en mantelzorgers over de mens met dementie.

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam wederom groot succes
Van 3 tot en met 13 juli j.l. vond 23ste Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam plaats. Naast de 25 drukbezochte catwalk shows op het Westergasterrein organiseerde FashionWeek Nederland in samenwerking met Zalando het publiekstoegankelijke 10 Days Downtown programma en was het mogelijk om het mode-evenement overal te volgen via een online livestream. Het wereldberoemde Nederlandse topmodel Doutzen Kroes verblijdde het grootste Nederlandse mode evenement met haar aanwezigheid.

10 jaar SmeetsGijbels
Wij feliciteren advocatenkantoor SmeetsGijbels met haar jubileum; tien jaar succesvol expert in familie- en erfrecht en mediation. Met de Dag van de Scheiding (11 september 2015) in het vizier wensen wij hen nog veel voorspoedige jaren toe.

Cursus Basics Mediatraining
Voor relaties die zich in het woordvoerderschap willen bekwamen, verzorgt Maussen Mediatraining een cursus Basics Mediatraining ‘open inschrijving’. Gedurende drie middagen van 13:00 tot 17:00 uur en met een groep van minimaal 3 personen maken deelnemers kennis met de praktische kant van het woordvoerderschap. De training vindt plaats op 7 oktober, 21 oktober of 4 november tegen een kennismakingstarief van € 350,--. Aanmelden kan via jolein.vandoesselaar@dutchprgroup.com.

              


                         

Download PDF
Download PDF