Contact met de pers: Lijdzaam ondergaan of er veel plezier aan beleven?

Cursus Basics Mediatraining 'open inschrijving'

De basis voor Maussen Mediatraining werd in 1997 gelegd door de Business Unit Media & Presentatietraining van Leads PR. Sinds 2005 is deze ‘tak van sport’ verzelfstandigd onder de naam Maussen Mediatraining en heeft menig bestuurder, DGA, politicus en marketeer zich bij ons bekwaamd in het strategisch woordvoerderschap. De trainingen worden overwegend door Bart Maussen verzorgd en bestaan uit minimaal twee dagdelen. Bart Maussen: “Het grote pluspunt van onze mediatrainingen wordt ter plekke snel duidelijk: wij werken altijd met recente of actuele cases en adviseren de ‘cursist’ ook strategisch ten aanzien van positionering, en reputatiemanagement.” Het komt tijdens de mediatrainingen van Maussen Mediatraining dan ook vaak voor dat de strategie wordt bijgeslepen zodat de cursisten, naast het perfectioneren van het woordvoerderschap, de messaging verder kunnen perfectioneren.

Voor diegenen die zich in het woordvoerderschap willen bekwamen verzorgt Maussen Mediatraining een cursus Basics Mediatraining ‘open inschrijving’. Gedurende twee middagen (van 13:30 tot 17:30 uur) en met een groep van minimaal 3 en maximaal 5 personen maken deelnemers kennis met de praktische kant van het woordvoerderschap. Met theorie maar voornamelijk met oefenen in de praktijk. Iedere cursus wordt met een gezellige borrel afgesloten.

Cursusdagen
Cursus 1: Maandag 8 juni en dinsdag 16 juni van 13:30 tot 17:30 uur
Cursus 2: Woensdag 10 juni en woensdag 17 juni van 13:30 tot 17:30 uur

De kosten voor deelname bedragen € 790,-- exclusief BTW, inclusief cursusmateriaal. De cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende deelnemers.

Voor meer informatie over en/of offertes voor onze - tailor-made - mediatrainingen kunt u contact opnemen met:

Maussen Communications & Public Relations
Keizersgracht 174-176
1016 DW Amsterdam
T +31 (0)20 661 81 35
E info@maussen.com
www.maussen.com

Download PDF
Download PDF